Osäker på att backa

Jag tycker om att köra bil. Älskar att dra upp ljudet på stereon och sjunga med medans jag kör. Något jag däremot avskyr är att fickparkera. Jag känner mig en aning osäker på det. Så jag försöker att undvika att köra till shoppingcentrumet eller mataffären när jag vet att det kommer att vara mycket folk. Millan däremot har köpt en skärm så hon kan se bättre då hon backar. Det finns massor av roliga bildelar på nätet upptäckte jag då jag sökte efter en “backskärm” som Millan. Det är egentligen inte en skärm som är just avsedd till backen. Det är en som fungerar som GPS och annat. Istället fästs en backkamera som kopplas till skärmen. Smart tycker jag. Undrar om det går att koppla kameran till min iPhone?
sk
Är det någon annan som också tycker att det är läskigt att backa och fickparkera när det är mycket trafik? Det går säkert att öva bort men har ni något annat konkret förslag hur det blev enklare för er? Har ni en backkamera eller backljud som piper om ni kommer för nära ett objekt, isf är nöjda med dem?

2 thoughts on “Osäker på att backa

  1. Jag är inte alls osäker när jag ska backa och fickpakera. Jag menar det värsta som kan hända är ju att man kör på någon haha nej men jag brukar bara ta det lugnt och skiter i om det är mycket trafik, jag gör allt i min egen tackt. Sen har nog vissa lättare för det än andra och känner man sig inte så bra på det så kan det ju vara en jobbig sak! Men öva öva öva, är mitt tips! Tillslut kan du fick packera i sömnen 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s