Disney on ice fyller 25 år!

Har ni sett att Disney on Ice har 25-års jubileum? Jag vill så gärna gå. Jag och mamma gick alltid på de showerna då jag var liten. Mamma går fortfarande men med min lillasyster. Jag har inte gått de senaste fem åren. Fast jag funderar på om jag ska köpa biljetter i julklapp till min syster. Kruxet är att det förmodligen kommer att vara en stor åtgång på biljetterna så jag måste köpa dem nu. Som vanligt har jag inte hunnit spara ihop pengar för julklappshandeln ännu. Det är tur att det finns enkla mobillån att ta i situationer som dessa. Hur gjorde folk innan? De lånade väl av polare eller så fick de helt enkelt strunta i att gå.

Disney on Ice är i Globen mellan 2-6 januari. Det ska tydligen fortfarande vara scener ur lejonkungen. Det var det när jag var liten också. Fast det jag verkligen vill se är Frost. Jag tror inte att det går att bli för gammal för Disney!

Finns det några bättre julklappar att ge bort än dem man själv har nytta av. Det är detta som är fördelen med att ha småsyskon 😀
2h

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s