Harry Styles lämnar One Direction

Gode gud låt det inte vara sant! Det går rykten om att Henry Styles ska lämna One Direction. Utan Henry Styles existerar ju inte 1D!!!
dhioid
Det sägs att han vill börja att filma istället. Han vill alltså bli skådis. Zayn Malik hoppade ju av bara för ett tag sedan. Spelningar i Finland till sommarens konserter är redan inställda. Jag hoppas att det inte händer här i Sverige också. Jag går som på nålar att det ska hända. Jag tog ju till och med ett smslån till biljetten. Iofs var det enkelt med formuläret men jag hoppas att jag inte gjorde det i onödan.

Jag hoppas verkligen att de resterande bandmedlemmarna är så smarta att de väntar tills efter alla bokade spelningar är genomförda innan de hoppar av. Annars kommer de att få väldigt många arga fans efter sig. Jag misstänker att de även risker att blir stämda och får betala massor av pengar i böter. De måste väl betala arenorna som redan är bokade.

Snälla Harry please lämna inte 1D, livet kommer att bli så mycket tråkigare nu. Min blogg är ju dessutom döpt efter bandet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s