Lite allt möjligt

Jag är alltså en svurk. Svurk är ett ord som är en mix av svensk och turk. Min mamma kommer från Tekirdağ och min pappa från Stockholm där vi bor. Jag brukar resa till Turkiet en gång om året och hälsa på min släkt. Jag förstår Turkiska men jag pratar det inte själv. Vilket är mycket synd och jag är lite arg på mamma för de. Min mamma lagar den godaste maten så ibland kommer det komma upp lite goda rätter som inte är så vanliga i Sverige.

Hästar hästar hästar är mitt stora intresse. Jag har varit i stallet så länge jag kan minnas och drömmer om att få äga en egen häst en vacker dag. Just nu är jag skötare för finaste Bella på stallet men jag äger henne alltså inte.

Det finns bara ett band för mig och det är One direction. Deras konsert här i Stockholm var mitt livs lyckligaste dag. Jag skrek så jag var hes i en vecka. Jag är förälskad i alla i One direction men måste jag välja någon så är det Liam. Precis så ska min framtida man se ut.

Jag drömmer om mitt eget bröllop, det tror jag att jag fått från mamma. I Turkiet gifter sig de flesta. Bröllopen är stora med säkert 500 gäster. Precis så ska jag ha det!

hdlsd

Jag gillar såklart att hänga med mina vänner. Vi brukar shoppa kläder och fika inne i stan.

Ja det är väl allt förtillfället, hoppas att ni kommer följa min blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s